tiistai 4. joulukuuta 2012

Puolukkakinuski-rahkakakku




Isit saivat tänä vuonna puolukkakinuskikakun.Kuulemma oli hyvää!



Pohjana oli perus digestive-keksimurska plus mangopiltti. Seoksen saa helposti levitettyä painelemalle leivinpaperin avulla sen irtopohjavuuan pohjalle.

Täyte:
Vatkaa vispikerma (2dl) vaahdoksi. Lisää 1,5prk rahkaa varovasti sekoittaen. Lisää puolukoita ja kinuskikastiketta oman maun mukaan. Itse painelin puolukat siivilän läpi niin kakku jäi kuorettomaksi. Lisäsin myös vähän puolukkahilloa tuomaa makua. Yllätyin kuinka paljon kakku vaatii puolukoita, että täytteeseen tulee oikea maku. Täytettä kannattaa maistella lisäillä kinuskia ja vaikka sokeria vähäsen että saa maut esille.

Lisäksi vielä 6kpl liivatelehtiä lillumaan veteen, kunnes ne ovat pehmoisia. Sitten purista liivatelehdista ylimääräinen vesi pois ja lisää muutama ruokalusikallinen kuumaa vettä liivatelehtien joukkoon. Sekoita ja lisää täytteeseen. Sekoita hyvin ja kaada pohjan päälle.

Koristeet ovat kaupasta ostettuja, olin laiska.



PUS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti